Utbildning

Utbildning

Ibland har jag möjlighet att ta emot häst för inridning/vidareutbildning/träning. Fokus är att få hästen trygg och lydig nog för den vanliga skogsmulleryttaren (precis som jag själv vill ha mina hästar) Jag har ridit in och utbildat ett 30 tal hästar genom åren. Detta är dock en bisyssla och utförs enbart i mån av tid och plats.

Inkörning.. jag kör in alla mina egna hästar men tar inte emot andras hästar, då jag varken har utbildning eller den erfarenhet som behövs för att ta mig an okända hästar. Däremot är din häst välkommen hit för tex trafikträning då jag har utmärkta möjligheter för säker träning både i tung trafik och tex mc. Gällande körning tar jag hjälp av utbildade Wångeninstruktörer och rekommenderar Hälde Hästkraft och Göranssons Arbetshästar för kurser och lektioner i körning.

Tömkörning eller dressyr på töm: Jag tömkör alla mina hästar. På så sätt lär jag in tex galoppfattningar och alla dressyrens rörelser utan den belastning en ryttare ger. Jag hjälper dig gärna med grunderna i dressyr på töm.

Dressyr på Töm. Här Od 4 år gammal.